9.2.07

Lifestyle coach

No har eg møtt ein i levande live - ein lifestyle coach som har skrive bok du kan få kjøpt på Amazon, om slanking og treningsformer og kosthald - og eg tenkte; tullar du? Her sat eg halvvegs i ein tre rettars middag heime hos det eg trudde var eit vanleg ungt amerikansk ektepar (veldig god mat denne slankeguruen hadde, forresten!) og så var eg heime hos ein livsstilsrettleiar eller kva ein no skal oversette det med. Eg hadde tippa røyrleggjar eller ingeniør. Ganske rart å merke korleis hjernen arbeider med å omsortere alle inntrykk eg har fått av han til å stemme med at han arbeider med folk som har "fått ein skade og treng opptrening eller rett og slett berre er blitt for feite" (for å sitere han sjølv), og at han ikkje driv med dataprogrammering...

Ingen kommentarer: